Koivukauppa.com

Koivukauppa.com

Helsinki, Finland · 1 item

Cryo-Fit Huippukylmähoito

NYT Cryo-Fitin HUIPPUKYLMÄHOITO ALEHINTAAN ja KAUPAN PÄÄLLE 25,00 euron arvoinen Roll-infrapuna-hierontarullaus. Saat nyt Koivu.tv:n kautta Cryo-huippukylmähoidon (* superhinnalla 37,00 euroa. Normaalisti yksilöhoito maksaa 45,00 euroa ja ryhmäaika 38,00 euroa. Huippukylmähoidon etuja:

Kylmähoito lievittää tulehdustiloja kehossa, auttaa lihas- ja nivelkipuihin sekä ennaltaehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia. Se myös vapauttaa kehossa endorfiineja, jotka takaavat hyvän olon tunteen ja hoidon jälkeen saavutat uudenlaiset energiatasot.

Eikä tässä vielä kaikki! Saat kaupan päälle 9 asennon ja 36 minuutin Roll-hierontarullahoidon (**

*) Huippukylmähoito on yhden hengen kabiini, jossa lämpötila lasketaan jopa -140C asteeseen. Sitä käytetään laajasti eri sairauksien hoitoon (mm. reuma, psoriasis, ja urheiluvammat). Monet maailmanluokan urheilijat vannovat kylmähoidon nimeen. Cryo-hoitojen vannoutuneiksi käyttäjiksi lukeutuvat mm. Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather, Lebron James ja Kobe Bryant. Huippukylmähoitoon mennään alusvaatteissa tai uimapuvussa (mahdollisimman vähissä vaatteissa). Meiltä saat kylpytakin, tossut ja sukat.

**) Roll on itseohjeistava, helppokäyttöinen laite, joka hieroo ihoa pyörivän rullan ja värähdysten avulla. Se voimistaa elimistön omia puolustusmekanismeja ja sen hyödyt ovat aineenvaihdunnan parantaminen, ihon kimmoisuuden lisääminen sekä ihon hyvinvoinnin parantaminen. Tuotteen käyttöön on helppo ohjeistaa, ja sillä pystyy suunnittelemaan itselleen tehokkaita lihaksia palauttavia ohjelmia.

Buy this
  • €37.00 was €45.00